Bli med på ekstraordinært Jamboree on the Internet (JOTI) 3.-5. april 2020!

Verdensspeiderforbundet WOSM arrangerer en spesialutgave av JOTI (jamboree on the internett).

Dette for å gi et tilbud til speidere rundt i hele verden som får avlyst sine arrangementer.

Hva er JOTI?

I april holdes en JOTI-samling hvor speidere fra hele verden møtes sammen over nettet for å gjøre ulike morsomme og lærerike aktiviteter. På JOTI lærer du om nettvett, mental og fysisk helse, og hvordan å utøve samfunnsengasjement på nett. Og det beste er at man får nye speidervenner fra hele verden.

Hvordan bli med?

Alt du trenger er en god internettforbindelse, en datamaskin eller smarttelefon og godt humør! For å gjøre mest ut av JOTI er det også anbefalt å ha mikrofon og kamera.

Det er krav om at en leder eller foresatte skal være tilstede under JOTI for deltakere under 13 år. Les om trygge rammer under JOTI her.

Påmeldingen er åpen og du kan melde deg på og lese om oppgavene her!

Du kan lese mer om hvordan du kan delta på JOTI her.

Se også denne filmen på norsk om hvordan du deltar. Kan anbefales.

Sjekk siden for mer info og gi oss gjerne en tilbakemelding hvis dere vil delta.

Vi har flere ganger deltatt på det ordinære JOTA/JOTI som blir arrangert årlig i oktober. Mange av speiderne våre har da chattet med speidere fra store deler av verden.

Se også info på forbundets hjemmeside

Ta ScoutLink merket!

ScoutLink er en plattform med mange aktiviteter for å samle sammen speidere fra hele verden på JOTI. Ved å ta ScoutLink merket får man prøvd flere måter å være med JOTI, lære om nettvett, og finne nye venner. Målgruppen for merkekravene er speidere fra 10 år, og man bør helst kunne forstå litt engelsk. Få din leder eller foreldre til å hjelpe deg med å logge deg på ScoutLink og å forstå hvordan å opptre trygt på nett.

Mer om merket og merkekravene finner du her.