Det har nå i mars 2020 kommet en del nye aktivitetsmerker. Både påskemerker og miljømerker. 

Stifinnerne tar de med rød ring, vandrerne (Mygg, Bjørnhjørning, Laksene og Måke) med blå ring og roverne med burgunder ring på merkene.

Hvis du tar et merke så må en voksen sende en melding til Astrid eller Jostein med hva som er gjort og helst med et bilde. Vi bestiller merkene og deler ut på et møte når vi begynner igjen.

Finn kravene til merkene i Aktivitetsbanken.

Det er nå til påske samlet en rekke aktiviteter, merker og møteforslag som dere kan gjøre sammen eller hver for dere i påsken. Det er også satt i gang en påskefres. Bli med på fresen og vær med i trekningen av en sekk! Vinner trekkes 14. april.

MØTEFORSLAG

Påskeaktiviteter
 

PÅSKEFRES

Du finner årets påskefres her. Klarer du å ta 15 eller flere av oppgavene kan du være med i konkurransen fire tursekker. Må svare innen 13. april. 

PÅSKEOPPDRAG

Ønsker du litt ekstra spenning i påsken? I påskeuken har vi ett påskeoppdrag, bli med å løs årets påskemysterium! Fra 6.april og frem til påskeaften kan du og din familie være med å løse oppgaver i jakten på det forsvunne påskeegget. Alle kan være med på oppdraget uansett om dere har en speider i familien eller ikke.

Vinn gavekort på 1 500 kr fra Speiderbutikken - speidernes egen butikk med turutstyr for hele familien eller hengekøye fra Ticket to the moon. Mer informasjon finner du på facebookarrangementet Påskeoppdraget.

AKTIVITETER OG RESSURSER

NYE AKTIVITETSMERKER FOR STIFINNERE

NYE AKTIVITETSMERKER FOR VANDRERE

NYE AKTIVITETSMERKER FOR ROVERE