De som kan være med får info av oss. 

Dette arrangementet er åpent for speidere og rovere født i 2005-2007

Se mer info hos forbundet: Ekspedisjon vinter 

Påmeldingsfrist 12. mars.

Innhold på kurset

Ekspedisjon vinter er et perfekt kurs for alle som har vært på Vinter-Roland, eller har tilsvarende kunnskaper fra vinterfriluftsliv. Det er derfor ingen grunn til å sitte hjemme dersom du ønsker å få bruke det du lærte på Vinter-Roland i fjor eller året før. Dette er en flott mulighet til å få gå på flere dagers tur i vinterfjellet med tett oppfølging og god veiledning fra staben.

Ekspedisjon vinter er et kurs der du vil lære masse om vinterfriluftsliv på den beste måten: gjennom å gjøre og erfare selv. 

På turen vil det være fokus på ferdsel i vinterfjellet og å nyte friluftslivet. Dette er en unik mulighet for å oppleve hvor fantastisk det er at vi kan klare oss ute i naturen, selv midt på vinteren. Sammen med andre speidere kan du få utfordret og testet egne grenser, sammen med veiledere som følger opp gjennom hele turen. 

Om dagen vi vil gå etapper på ski, slå leir og lage digg mat på primus og på kvelden kryper vi inn i soveposen og tilbringer nettene i telt. I løpet av turen blir det også tid til både lek og moro, samt kvalitetstid i teltet.

Under dette kurset får du praktiske erfaringer og kunnskaper om hvordan å utøve vinterfriluftsliv. 

Hvem passer kurset for?

Dette arrangementet er åpent for speidere og rovere født i 2007-2007. Deltakere på Ekspedisjon Vinter bør ha vært på Vinter-Roland, eller ha tilsvarende kunnskap fra vinterfriluftsliv.