Hei

Vi har i dag avtalt med presten i Laksevåg kirke, Kirsten Olsen, at vi kommer til å arrangere gudstjeneste søndag 29. november som er første søndag i advent.

Men denne gudstjenesten blir litt mer spesiell enn tidligere år. Med dagens koronabegrensninger kan vi bare ha med 20 stykker. Det er heller ikke mulig for foreldre eller andre å være tilstede. Alle må også melde seg på slik at vi vet hvem som kommer.

Gudstjenesten begynner som vanlig kl. 11.00, møt opp senest 10.45. Alle må ha speiderskjerf og speiderskjorte (de som har).

Som vanlig vil noen av speiderne ha oppgaver som bl.a. tekstlesning. Hvis noen vil lese eller ha andre oppgaver så gi beskjed så raskt som mulig.

Det blir dessverre ingen kirkekaffe denne dagen hvor vi viser bilder fra årets aktiviteter.

Påmelding innen fredag 27. november til Astrid eller Jostein. Husk vi bare har plass til 20 stykker.

At speiderne på Laksevåg deltar aktivt i gudstjenesten i Laksevåg kirke første søndag i advent er den tradisjonen vi nå har hatt lengst sammenhengende. Ingen vet når det startet men er en del tiår siden. Er da flott at vi kan lage en liten intim gudstjeneste for 20 speidere, organist og prest med dagens koronaregler og holde tradisjonen vedlike.